joi, 29 ianuarie 2015

I have to let you go

Nu simt nimic. Absolut nimic, ma simt goala pe interior ..simt un gol imens ce trebuie, si cred ca ar fi cazul sa fie umplut de tine, baietelul meu mic si frumos. Imi lipsesti atat de mult, imi lipsesc ochii tai verzi, mainile tale mari si puternice, spatele tau plin de semne.. Pur si simplu, imi lipsesti tu, tot ce tine de tine, tot ce e legat de tine.. Tu, iubitu' meu frumos.

Nustiu ce se va intampla cu noi, se pare ca am pus armele jos, iar iubirea nu mai este suficienta, indiferenta si-a facut loc in sufletele noastre, si a ramas acolo.. Sti ca te iubesc, te-am iubit si te voi iubi cate zile am, sti asta dragostea mea, sufletul meu, inima mea.. Dar imi faci rau, iubire, si nu te mai pot tine langa mine, pentru ca iubindu-te pe tine voi ajunge un nimic, un om plin de regrete, de durere, de singuratate.. Dar te pastrez acolo, in inima mea, vei avea mereu un loc special, vei fi.. prezent, la fiecare pas pe care il voi face. Chiar daca n-am sa mai gust fericirea de care am avut parte cand te aveam, pentru ca buzele tale erau fericirea mea.. sarutandu-te pe tine a fost cel mai frumos lucru care mi s-a putut intampla.. sa-ti cunosc atingerile, saruturile, iubirea.. a fost Raiul meu, baiatul meu.

Dar iti promit, iti jur.. ca voi fi asa cum nu am fost niciodata. Puternica, frumoasa, o femeie pe care toti vor dori s-o aiba langa ea. Voi fi independenta, imi voi croi drumul meu spre succes, spre fericire, spre implinire. Si atunci, iubitul meu, vei regreta ca nu ai facut tot ce ai putut pentru a ma pastra. Te vei uita lung la mine cand voi trece pe strada, si ai sa-ti aduci aminte ca am fost prima femeie din viata ta care ti-a manjit asternuturile cu iubire si pasiune, prima femeie langa care ai simtit ce-i iubirea, ce-i fericirea.. si atunci, vei regreta amarnic si-ti vei simti picioarele ca cedeaza, si te vei gandi.. : as vrea s-o am din nou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu