duminică, 22 mai 2011

indiferenţa.

Ce este indiferenţa?Sincer,nuştiu să dau un răspuns concret dar ştiu că este un lucru imperios necesar pentru demnitatea oricărui om şi un lucru care trebuie aplicat ori de câte ori e nevoie dar nu în exces.
Spre exemplu : când i-ai sărit unui tip în ochi şi vrea să te ,,abordeze'' există două variante :prima-o să fi o obsedată care îi cazi la picioare de la primu' zâmbet sau de la primul ,,bună'' iar a doua:ceva indiferenţă o să se gândească :hmm,poate trebuie să procdez altfel,trebuie să mă bag cu ea în seamă,cred că oricine preferă a doua variantă,totu e mai frumos atunci când toate's mai..complicate,aşa simple,pf,nici un farmec.
Un alt exemplu ar fi atunci când ţi se pare că nu prea eşti băgat în seamă,apăi dotează-te cu ceva indiferenţă şi atunci lumea o să se gândească :păi stai aşa nene,că ăsta e prea aşa,indiferent tre' să mă bag cu el (sau ea) în seamă şi ar mai fi sute şi sute de exemple doar că astea sunt cele mai frecvente,sau cele mai bune care-mi vin în minte la ora actuală.Deşi rezultatele nu se văd imediat,cu puţină răbdare vor ieşi la iveală -cu răbdarea treci şi marea & lucrurile bune vin cărora ştiu să aştepte (sau aşa ceva).
Trebuie puţină voinţă ca să poţi obţine o astfel de virtute,ca să-i zic aşa,dar nimic nu-i imposibil.Când cineva îţi spuen ceva despre el şi aşteaptă la rândul său să faci şi tu acelaşi lucru,ce faci? :,, înţeleg,înţeleg'' and then what?be indifferent,dud!Şi aşa o să fie mai greu pentru persoana respectivă să afle mai multe despre tine,o să încerce şi iar şi iar şi iar până când tu decizi că-i timpu' să-i zici ceva.

Un comentariu: