joi, 2 decembrie 2010

I'm here for you.*hug*

Stiu ca e greu,dar sunt aici,
Gata sa te ridic cand simti ca pici.
Stiu c-astepti perioada in care va fi bine,
Si cateodata ai impresia ca nu mai vine.
...
Iti spun si tie ce mereu imi spun si mie:
Nu e tocmai totul perfect,dar o sa fie.


Off,cum zic şi versurile,ştiu că e greu da'sunt aici.Sunt aici pentru tine,oricând,oriunde..ştiu că numai ai răbdare,aştepţi perioada în care va fi bine da'..doar aşteaptă şi totu' o să vină de la sine.Am nevoie de tine cum erai în vară,ştii tu...Am nevoie de tine şi tu ai nevoie de mine: ne completăm reciproc! Ştiu că dai peste nişte greutăţi peste care crezi că nu poţi să treci,da'eu sunt aici şi încă vreo 2-3 persoane,chiar dacă nu le vezi,sunt aici pentru tine,să nu crezi că eşti singură.Ştiu că vrei să simţi că trăieşti  cum o făceai acum câteva luni,da'...nuştiu,ştiu doar că trebuie să ţi mereu capu' sus,dacă nu pentru tine,atunci pentru mine şi mai ştiu că eşti fată deşteaptă şi nu te laşi intimidată sau călcată în picioare de orice târfă care îi disperată după atenţie.
O să vezi că totu' o să fie bine.Doar,ţi-am zis,be strong :)) nu te lăsa călcată în picioare de nimeni,absolut nimeni,nu da atenţie celor care nu merită şi...profită de clipă şi de...copilărie,că în fond..eşti un copil,şi tu şi eu.
Şi chiar dacă o anume persoană nu-ţi dă atenţie atunci când ai nevoie,gândeşte-te că el e acolo chiar dacă nu ţi-o zice sau chiar dacă nu ţi-o arată,pentru că na..ăsta'i felu' lui de a fi,şi o ştii prea bine.
You know,ne ai pe noi şi şcoala-ţi merge bine,familia lafel..ce-ţi mai trebuie?Nu-ţi mai fă singură probleme,nu te mai îngrijora sau enerva din cauza unor rahaturi care nu merită împortanţă.
Anyway,you know I love you and..take care!>:d<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu