joi, 14 octombrie 2010

Smth.


Şi simt că am ajuns la capatul puterilor.Am sesizat în săptămâna asta,sau cel putin asta e a 4 -a zi,că viaţa e atât de greu de trăit.Şi simt,de pe acum,că n-o să pot să-i fac faţă.
Şi nici nuştu' ce rahat de rost are postu' ăsta.Probabil plictiseala,probabil nevoia,probabil urletul din interiorul meu care îmi zice să mă dezlănţui cumva,dar cum? Sau poate că dezlănţui e un cuvânt prea mare,probabil..probabil îmi zice să numai sufăr,probabil îmi zice că sunt o fraieră că pun la suflet orice rahat venit din partea unuia căruia puţin îi pasă de cineva sau de ceva.Probabil c-aş vrea şi eu să mai zâmbesc odată,dar ce spun? Un zâmbet? DA! Un zâmbet,un zâmbet adevărat să simt că sunt fericită din nou şi că viaţa are un rost,să-mi găsesc şi eu acel ''ceva'' pentru care să trăiesc.
Cum ziceam,am învăţat săptămâna asta că orice gram de fericire se plăteşte în kilograme de lacrimi şi am învăţat că dacă te gândeşti vreodată,pentru o secundă,să renunţi la luptă,atunci deja lupta e pierdută.
Cam atât am învăţat,hmm.Puţin,nu?Păi nu,nu e puţin.Căci,ce-am învăţat acum e mai mult decât v-aţi putea imagina,cei care..n-aţi trecut încă prin aşa ceva.Că poate,totuşi,a trecut şi cineva prin ce am trecut eu.
În fine,ok.Nu e ceva senzaţional,nimic de care să te minunezi în postu'asta,e doar un sentiment,sau ma rog,mai multe.Şi cred c-am să râd peste câţiva ani când o să citesc,dar...dacă mai apuc ăia câţiva ani. :)
Starea mea rămâne aceiaşi : DE RAHAT! Şi păcat,căci credeam cu fiecare dimineaţă nouă că se va schimba ceva,CEVA,orice nu-mi pasă,ceva care să mă scoată din starea asta,dar evident că m-am înşelat şi am încetat să sper că se va mai întâmpla ceva.
Azi e joi,mâine vineri..doar 5 ore de chin la şcoală,apoi weekend.Nimic nou! Aceiaşi atmosferă,dar dacă până mâine seara maxim ora 11,nu o să ma ridic din căcatu' ăsta în care m-am afundat de câteva zile,înseamnă că n-o să pot să mai ies din el,câte zile oi avea.
Să-mi bag picioarele,viaţa e un mare căcat.:)
Şi that's the end of the post.:)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu