duminică, 26 septembrie 2010

Plouă.


Păi da,cam aşa.Azi a plouat cu soare :) Şi nu că ar fi vre-un fenomen,dar chestia e că se potriveşte cu ceva..OK! Ploua cu soare..nimic special (deşi eram dezamăgită că nu puteam ieşi pe afară din cauza vremii ) deodată,când mă uitam pe geam,iar muzica răsuna în boxe,ok..nu foarte tare,dar cât să am o stare ... de căcaaaaaaaaaaaaaaatt!! În orice caz,da! Simţeam cum se amestecă enşpemii de sentimente,cu fericire,cu tristeţe,cu ură,cu dragoste,etc.Ok,bucurie din cauza faptului că mai alarteri seară,m-am eliberat de ce..umm OK! Doar atât,fără detalii..tristeţe,că eh..mai sunt şi alte lucruri care provoacă asta.
Dar în pana mea,cum să simti chestiile astea şi PE BUNE nici acum nu îmi dau seama de sentimentele MELE! Ok,ok..ştiu că la multă lume li se întâmplă chestii de genu' dar pe buneee,nu mi s-a întamplat,nu atât de grav până acum.
Faza e că serioss,habar nu am cum să remediez,dar poate că eh,na e weekend şi luni începe şcoala,totu' o să revină la normal,să sperăm..dar pe bune,e o stare de tottttttttttt rahatu'.
Sper să mă descurc.
Uraţi-mi baftăă! :))

2 comentarii: